Maltepe’de yol verme kavgası: Gözaltı sayısı 30’a yükseldi « KANAL MALATYA

20 Temmuz 2026 - 04:10

Maltepe’de yol verme kavgası: Gözaltı sayısı 30’a yükseldi

Maltepe’de yol verme kavgası: Gözaltı sayısı 30’a yükseldi
Son Güncelleme :

16 Eylül 2023 - 14:48

Olay, dün saat 18.00 sıralarında, Zümrütevler Mahallesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre, bir pidecide çalışan motosikletli kurye, trafikte yol verme yüzünden 3 kişinin kendisine silah çekmesi üzerine olay yerinden uzaklaştı. Hızla çalıştığı pideciye giden kurye, bıçak ve satır alarak 3 kişinin yanına döndü, tartıştığı kişilere saldırdı. Saldırıda, 3 kişiden Kadir G. hayatını kaybetti, Ö.G., ve E.G. ise yaralandı.

Polis ekipleri, yaptıkları çalışmada kavgaya karıştığı belirlenen 30 şüpheliyi gözaltına aldı.

Öte yandan, kundaklama ihtimaline karşı, kavganın başladığı pideci polis ekiplerinin gözetiminde boşaltılıyor.

Dükkan içerisindeki eşya ve malzemelerin güvenli bir yere taşınacağı öğrenilirken ekiplerin olay yerinde nöbeti sürüyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.