Çiftçi toprağa gömülü insan kafatası ve kemik buldu « KANAL MALATYA

19 Temmuz 2026 - 10:51

Çiftçi toprağa gömülü insan kafatası ve kemik buldu

Çiftçi toprağa gömülü insan kafatası ve kemik buldu
Son Güncelleme :

10 Mayıs 2021 - 2:29

ADIYAMAN’da, evinin önündeki araziyi düzleştiren çiftçi Kamber Etyemez, traktörle çalıştığı sırada insana ait kafatası, çeşitli kemikler ve ayakkabı tabanı buldu.  Etyemez, kemiklerin 35 yıl önce kaybolan ve bir daha ulaşılamayan amcası Mustafa Etyemez’e ait olabileceğini iddia etti. Jandarma inceleme başlattı. 

Olay, merkeze bağlı Çamyurdu köyünde meydana geldi. Kamber Etyemez evinin önündeki tepelik araziyi düzeltmek için pulluk takılı traktör ile çalışmaya başladı. Etyemez, bir süre sonra traktörün pulluklarına kemikler takıldığını görünce çalışmayı bıraktı. Toprağı kazdığında kafatası ve çeşitli kemikler ile bir ayakkabı tabanı gören Etyemez, durumu jandarmaya bildirdi. İhbarla gelen ekipler araştırma yapıp, kemiklere incelemek üzere el koydu. Bu arada çiftçi Kamber Etyemez bulunan kemiklerin 35 yıl önce kaybolan ve bir daha ulaşılamayan amcası Mustafa Etyemez’e ait olabileceğini söyledi. Bunun üzerine bulunan kemiklerle DNA karşılaştırması yapılmak üzere aile fertlerinden kan örnekleri alınarak İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderdi.

 

<

p class=”hbSource”>Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Mahir ALAN

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.