Boşuna Er Meydanı Kuruldu demedik, Bir Güne 10 Program Sığdırdı « KANAL MALATYA

8 Eylül 2026 - 18:15

Boşuna Er Meydanı Kuruldu demedik, Bir Güne 10 Program Sığdırdı

Boşuna Er Meydanı Kuruldu demedik, Bir Güne 10 Program Sığdırdı
Son Güncelleme :

22 Ocak 2024 - 16:44

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, hızlı başladı. Cumartesi günü sabah saatlerinde tarifeli uçakla İstanbul’dan Malatya’ya gelen Başkan Adayı Sami Er, karşılama ve buluşma törenlerinin ardından şehrin dört bir yanındaki programlara katıldı. İlk günden dur durak bilmeyen Başkan Adayı Sami Er, geç saatlerine kadar koşturdu.

 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Malatya Havalimanı’nda coşkulu bir kalabalık ile törenle karşılandı. Karşılamaya katılan hemşehrilerimizin oluşturduğu uzun araç konvoyu ile Merkez Beydağ’ı Kapalı Spor Salonu’na geçildi. AK Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenen buluşma programına katılan Malatya Belediye Başkan Adayı Sami Er, hemşehrileriyle bir araya geldi. Cumhur İttifakı Ortağı MHP Teşkilatı’nın da katıldığı programdan sonra Sami Er, Konteyner Kent ziyareti gerçekleştirdi.

 

Başkan Adayı Sami Er, Konteyner Kent ziyaretinden sonra Yeşilyurt Çukurdere Mahallesi Muhtarı Fatih Gönültaş’ın babasının vefatı dolayısıyla taziye ziyaretinde bulundu.

Daha sonra AK Parti ve MHP teşkilatlarını ziyaret eden Sami Er, Milletvekilleri ve Parti Teşkilatlarından yetkililerle birlikte Malatya Valisi Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti. Sami Er, ayrıca AK Parti Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

 

Aynı gün akşam saatlerinde bir televizyon kanalındaki canlı yayın programına katılan Başkan Adayı Er, yayından sonra Eski Malatya’daki şehit ailesini ziyaret etti. Er, Kahraman Şehit Emre Taşkın’ın ailesine taziyelerini bildirerek tüm Şehitlere minnettar olduklarını ve asla unutmayacaklarını belirtti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.