Malatya da kontrollü normalleşmede metrelerce kuyruk oluştu « KANAL MALATYA

11 Eylül 2026 - 21:25

Malatya da kontrollü normalleşmede metrelerce kuyruk oluştu

Malatya da kontrollü normalleşmede metrelerce kuyruk oluştu
Son Güncelleme :

18 Mayıs 2021 - 3:14

Malatya’da kontrollü normalleşmede metrelerce kuyruk oluştu

MALATYA – Covid-19 tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanmanın ardından Malatya’da berberlerde ve PTT önünde yoğunluk oluştu.

Malatya’da Covid-19 tedbirleri kapsamında uygulanan 17 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesiyle vatandaşlar berberlere akın etti. Berberlerde gün boyu randevular doldu. Vatandaşlar, banka ve kargo işlemlerini halletmek için de Battalgazi ilçesi Dabakhane Mahallesi’nde bulunan PTT Başmüdürlüğü binasına akın ettiler. Sabahın erken saatlerinden itibaren PTT Başmüdürlüğüne gelen vatandaşlar, bina önünde metrelerce kuyruk oluşturdular. Sırada bekleyen vatandaşlar arasında zaman zaman sosyal mesafede de unutuldu.

Malatya'da kontrollü normalleşmede metrelerce kuyruk oluştuMalatya'da kontrollü normalleşmede metrelerce kuyruk oluştuMalatya'da kontrollü normalleşmede metrelerce kuyruk oluştuMalatya'da kontrollü normalleşmede metrelerce kuyruk oluştu

<

p class=”hbSource”>Kaynak: İhlas Haber Ajansı / VEYSEL KORKMAZ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.