Öznur Çalık, Malatya da esnafları ziyaret etti « KANAL MALATYA

20 Temmuz 2026 - 20:43

Öznur Çalık, Malatya da esnafları ziyaret etti

Milletvekili Çalık, Malatya’da Sıtmapınarı ve İnönü Caddesindeki esnafları ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi. Kademeli normalleşme sürecinde yeni bir döneme giren esnaf ile sohbet eden Çalık, maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uymaya devam edilmesi gerektiğini söyledi.

Öznur Çalık, Malatya da esnafları ziyaret etti
Son Güncelleme :

09 Temmuz 2021 - 12:17

Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya‘da Sıtmapınarı ve İnönü Caddesindeki esnafları ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi. Kademeli normalleşme sürecinde yeni bir döneme giren esnaf ile sohbet eden Çalık, maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uymaya devam edilmesi gerektiğini söyledi.

Öznur Çalık, kendisine sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşlarla fotoğraflar çektirdi. Çalık, kentte yaklaşık 10 bin esnaf ve sanatkarlar ile gerçek kişi tacirlerine 3 bin ve 5 bin TL’lik hibe desteği ödemesinin yapıldığını ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.