Mali müşavirden Sinovac’a 50 TL ile Atatürk kartpostalı teşekkür mektubu « KANAL MALATYA

19 Temmuz 2026 - 11:53

Mali müşavirden Sinovac’a 50 TL ile Atatürk kartpostalı teşekkür mektubu

Antalya’da yaşayan mali müşavir Süleyman Yıldırım, Sinovac aşısı olduktan sonra üretici şirkete teşekkür etmek amacıyla mektup yazıp içine koyduğu 50 TL ile Çin’e gönderdi. Yıldırım, Atatürk’ün kartpostallarının da yer aldığı mektubu gönderdiğini belirterek

Mali müşavirden Sinovac’a 50 TL ile Atatürk kartpostalı teşekkür mektubu
Son Güncelleme :

03 Haziran 2021 - 1:32

Muratpaşa ilçesinde mali müşavirlik yapan Süleyman Yıldırım, bir süre önce Sinovac aşısı oldu. Toplum sağlığına yaptığı büyük katkı nedeniyle aşı üreticisi şirkete teşekkür etmek isteyen Yıldırım, bir kartal vip escort mektup kaleme aldı. Yıldırım, mektubunda, “Sevgili Helen Yang, insanlığın bu zor zamanlarında, bilim insanları, doktorlar ve aşı geliştirmek pendik masöz escort için tüm çalışan bireylere, sizin şahsınızda şükranlarımı sunarım. Ülkemizin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk’ün kartpostallarını kabul etmenizi, ayrıca 50 Türk lirasını aşı çalışmalarında kullanmanızı temenni ederim. Saygılarımla.” ifadelerini istanbul escort bayan kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.