15 yıllık vefa örneği, annesinin terk ettiği yeğenine sahip çıktı « KANAL MALATYA

8 Eylül 2026 - 18:40

15 yıllık vefa örneği, annesinin terk ettiği yeğenine sahip çıktı

Yalova’da yaşayan 57 yaşındaki Cemile Atik, 5 yaşında annesi tarafından terk edilen otizmli yeğenine 15 senedir annelik yapıyor.

15 yıllık vefa örneği, annesinin terk ettiği yeğenine sahip çıktı
Son Güncelleme :

08 Mayıs 2021 - 14:38

20 yaşındaki otizmli Gizem Karaduman, 5 yaşındayken annesi tarafından terk edildi. Kendi kızı gibi çocuğa sahiplenen hala Cemile Atik, 15 yıldır yeğeninin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. 3 yaşındayken otizm teşhisi konulan Karaduman’ı annesinin terk ettiğini ve babasının ise rahatsızlığından dolayı bakamadığını kaydetti. Bu nedenle çocuğa sahip çıktığını anlatan Atik, “Annelik doğurmakla olmuyor bakıp büyüten annedir” dedi.Eşini yıllar önce kaybeden Atik, yeğeninin yanı sıra 2 erkek çocuğuna yıllarca tek başına baktığını söyledi. Çocukları büyüyene kadar sıkıntılar çektiğini kaydeden Atik, “Çok zorluk çektim. Çünkü eşim başımda değildi. Ben ona kendi emekli maaşımla baktım. Parasında asla değilim helal olsun” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.