Depremde hasar gördüğü için yıkılan cami yeniden yapılıyor | Malatya Haber Merkezi | KANAL MALATYAKANAL MALATYA

Depremde hasar gördüğü için yıkılan cami yeniden yapılıyor

22 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen depremde hasar gören ve güvenlik sebebiyle yıkımı gerçekleştirilen Karabörklü Camisinin yerine Manisa Büyükşehir Belediyesi yeni cami inşa ediyor. Zemin katta kolon betonu dökülen ve inşaat çalışmaları hızla devam eden caminin önümüzdeki aylarda ibadete açılması planlanıyor.

YAYINLAYAN DİĞER HABER KAYNAKLARI
  • Google
  • Google
  • Google
  • Google
  • Google
  • Google
  • Google
Depremde hasar gördüğü için yıkılan cami yeniden yapılıyor
Son Güncelleme :

21 Mayıs 2021 - 0:43

34 views
HABERİ SESLİ DİNLE

Geçtiğimiz yıl ocak ayında meydana gelen depremde Akhisar ilçesi Karabörklü Cami ağır hasar aldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de güvenlik sebebiyle yıkımı gerçekleştirilen caminin yerine yeni cami yapımı için söz vermişti. Mahalle sakinlerine verdiği sözü tutan Başkan Ergün, proje çalışmalarının ardından, hızla inşaat çalışmalarını başlattı.Kısa süre içerisinde inşaat çalışmalarında önemli yol alınırken, kolonda zemin katta beton dökümü gerçekleştirildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal, Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Doğan Ensivri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Muhtarlık İşleri Müdürü Ali Aybars Özbilgin, Akhisar Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Gümüş, Karabörklü Mahalle Muhtarı Muammer Emre ve mahalle sakinleri ile birlikte yürütülen çalışmayı inceledi. Proje üzerinde mahalle sakinlerine bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, caminin modern ve estetik görüntüsünün yanı sıra ahşap işçiliği ile de dikkat çektiğini ifade etti.

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN
Home
Whatsapp
E-Posta
Haber Gönder