HDP saldırganı ile polisin ilk diyaloğu: ‘Kimseyi vurmadım, bir kişiye ateş ettim’ « KANAL MALATYA

7 Eylül 2026 - 07:12

HDP saldırganı ile polisin ilk diyaloğu: ‘Kimseyi vurmadım, bir kişiye ateş ettim’

İzmir’de HDP İl Başkanlığına yönelik yapılan ve bir kişinin öldüğü silahlı saldırı şüphelisinin, saldırının ardından polisle girdiği ilk diyalog kameralara yansıdı. Görüntülerde şüphelinin,

HDP saldırganı ile polisin ilk diyaloğu: ‘Kimseyi vurmadım, bir kişiye ateş ettim’
Son Güncelleme :

18 Haziran 2021 - 4:05

Konak ilçesinde, HDP İzmir İl Başkanlığının bulunduğu binaya O.G. isimli şahıs, saat 11.05 sıralarında silahla girdi. O.G.’nin içeriye girmesinin ardından binadan silah sesleri geldi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi, cadde trafiğe ve yaya geçişine kapatıldı. Kısa bir süre sonra şahsın içeride parti çalışanı Deniz Poyraz’ı öldürdüğü belirlendi.“Kimseye zarar vermedim, bir kişiye ateş ettim”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.