Görüntülerden, şüphelinin istasyona geldiği motosiklete binerek kaçtığı, bir süre sonra da motosikleti yol kenarına bırakarak üzerindeki kıyafetleri yaktığı, ardından da kendisini almaya gelen bir araca bindiği tespit edildi.
Soygunu 3 suç kaydı bulunan Mustafa Bedenli’nin gerçekleştirdiği, araçla onu almaya gelen kişinin 13 suç kaydı olan Habil Ali Çavga olduğu, 3 suç kaydı olan Mehmet Gündüz’ün de onlara yardım ettiği saptandı.
3 şüpheli, yakalanıp, gözaltına alındı.
ARKADAŞLARINA PARANIN NEREDE SAKLANDIĞINI SÖYLEMİŞ
Habil Ali Çavga’nın akaryakıt istasyonunun çalışanı, Mehmet Gündüz’ün oto yıkama iş yerinin olduğu ve Mustafa Bedenli’nin ise Gündüz’ün yanında çalıştığı belirlendi.
Şüphelilerin ifadelerinde; sohbet ettikleri sırada Habil Ali Çavga’nın benzin istasyonunda paraların nereye koyulduğunu bildiğini, Mustafa Bedenli‘nin ise yakında düğün yapacağı için paraya ihtiyacı olduğunu söylediği, ardından da gasp olayını planladıklarını söyledi.
Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
NTV’yi sosyal medyadan takip edin